Care credeti ca este locul cel mai rau din avion

avion-zborul
unde sa nu stai in avion

Majoritatea companiilor aeriene oferă o selecție gratuită de locuri la check-in. Pentru a face zborul mai confortabil, este necesar să studiați experiența călătorilor și a specialiștilor precedenți.Care credeti ca este locul cel mai rau din avion?

Scaun in fata iesirii de urgenta

În primul rând, însoțitorii de zbor nu recomandă femeilor, copiilor și persoanelor în vârstă să stea acolo. Mulți oameni cred că aceste locuri sunt bune, pentru că în fața lor există spațiu gratuit pentru picioare. Cu toate acestea, spătarul scaunelor nu se înclină acolo. Dar pasagerul din față o poate face. Astfel, persoanele care stau lângă ieșirea de urgență vor avea foarte puțin spațiu pentru un zbor confortabil.

Ultimul rând de locuri din avion
De regulă, spatarele scaunelor de acolo nu se înclină. Cel mai probabil veți fi perturbați în mod constant de pasagerii din față. Disconfortul poate fi cauzat și de persoanele care vor face coadă la toaletă în timpul zborului, deoarece pe avioanele mici, cabinele sunt amplasate exact la coadă. Un plus poate fi faptul că există o cameră a echipajului de cabină și servirea mancarii si a bauturi va incepe cu dvs.

Primul rând, pentru clasa business
Majoritatea avioanelor, au clasa business, cât și econom. De regulă, pe cele de la clasa business există leagăn pentru bebeluși. Prin urmare, dacă alegeți aceste locuri, este foarte probabil ca o familie cu un copil să zboare lângă tine.

Locurile din mijlocul avionului
În general am stat în zona aripilor, dezavantajul fiind obstrucţionarea vederii. Noaptea nu ar fi o problemă, dar ziua este deranjant. Însă, eşti mai liniştit, iar turbulenţele se simt cel mai puţin aici.

Una peste alta, pe orice loc ai sta in avion, ai avantaje şi dezavantaje. Merită să îţi alegi locul în funcţie de ce îţi place şi ce îţi doreşti, ţinând cont, totuşi, şi de criteriile de siguranţă şi confort. Si nu uita că zborul cu avionul rămâne una dintre cele mai sigure modalităţi de transport.