Ce stil de dragoste ai in functie de zodiac

Fiecare dintre noi avem un stil de dragoste special și vrem să fim iubiti în schimb. Un set unic de elemente energetice ale semnului tău îți vor spune ce stil ai în materie de dragoste.

Stilul dragostei in functie de zodiac:

Berbecul
Pasiunea și îndrăzneala sunt elementele principale ale stilului tău. Preferi emoționalitatea și determinarea când vine vorba de sentimentele tale. Acest lucru vă permite să fiți curajoși și sinceri într-o relație.

Taurul
Calm și senzual, știi exact ce vrei. Aveți particularitatea de a „împământa” oamenii și, astfel, oferindu-le încredere și pace. Este important pentru dumneavoastră ca partenerul dvs. să vă aprecieze loialitatea și răbdarea.

Gemenii
Iubirea intelectuală este scopul tău. Ești unul dintre cei pentru care cel mai bun afrodisiac este o discuție interesantă. Inteligența este mai presus de orice pentru tine.

Racul
Visător și cu intuiție dezvoltată, îți dorești cel mai mult să îți poți împărtăși sentimentele cu partenerul și să simți o înțelegere reciprocă perfectă. Ești sigur că sprijinul și grija sunt manifestarea principală a iubirii.

Leul
Creativ și vibrant,Leul are întotdeauna nevoie de dragoste. Vrei ca partenerul tău să te distreze nu mai puțin decât îl distrezi tu, pentru că plictiseala este sărutul morții. Natura ta necesită o atenție constantă pentru ca sentimentele să nu se estompeze.

Fecioară
Sunteți predispuși la o analiză amănunțită a fiecărei acțiuni. Trebuie să arătați și să dovediți în mod regulat cât de mult sunteți iubiți și apreciați. Sunteti generos în sentimente cu persoana iubită.

Balanța
Ești un romantic prin natură și iubești cu adevărat să fii în societate. Gândurile tale sunt ocupate cu diverse planuri despre cum să-i faci pe plac partenerului tău. Nu acceptați conflicte în relația de dragoste. Cu cât există mai multe, cu atât mai repede dragostea ta se estompează. Este în interesul dvs. să vă lipiți de diplomație.

Scorpionul
Natura ta emoțională necesită o legătură profundă și puternică în dragoste. Relațiile superficiale te plictisesc. Doriți întotdeauna să vă cufundați în esența partenerului și să aflați toate laturile sale secrete.

Săgetătorul
Trebuie să ai două componente în relația ta – diversitatea și aventura. Ești entuziast și gata să-ți exprimi sentimentele, dar pentru asta trebuie să te simți ca o persoană liberă.

Capricornul
Ești un partener dedicat și pragmatic. Pentru a-ți arăta afecțiunea și respectul, folosești acțiuni în loc de cuvinte. Este important pentru tine ca partenerul să se simtă protejat și să primească tot ceea ce are nevoie în relațiea de dragoste.

Vărsătorul
Libertatea și personalitatea sunt cruciale în relația dvs. Ești inventiv și partenerul tău ar trebui să îți stimuleze interesul prin ceva nou și interesant, dar și să îți ofere să fii singur din când în când. Dragostea ta va trăi atâta timp cât te vei simți ca o persoană independentă.

Pestele
Sensibilitatea și compasiunea în dragoste sunt adânci în natura voastră spirituală. Sunteți gata să oferiți căldură și să apreciați relația. Îți deschizi inima fără teamă și împarți cu partenerul tău tot ce este mai bun.