Numerologie: la ce să vă așteptați in 2020

Toată lumea se naște într-o zi anume. Această zi este de obicei numită data nașterii unei persoane. Conform magiei numerelor, ziua de naștere a unei persoane este capabilă să-și influențeze soarta. Deci, nu numai talentele și abilitățile, fericirea persoanei în viață, dar și norocul său în 2020 depinde de această dată.

Pentru a afla dacă ai noroc în 2020, trebuie doar să folosești metoda noastră:

Amintiți-vă ziua de naștere.
Adăugați toate cifrele până când se obține o singură cifră.

De exemplu, te-ai născut pe 12/03/1992. Adăugați toate numerele: 0 + 3 + 1 + 2 + 1 + 9 + 9 + 9 + 2 = 36 = 3 + 6 = 9. Cifra în acest caz este de 9.

La ce să vă așteptați din 2020?
Cifra 1. Unitatea este întotdeauna leadership. Așadar, în anul următor, vei rupe și arunca pentru a realiza ceea ce ai planificat.

Cifra 2. Nu iti va cădea din cer. Pentru a obține ceva, ridicați-vă și faceți, nu vă resemnati. Atunci totul va fi bine.

Cifra 3. Fii atent la detalii. 2020 v-a pregătit o mulțime de surprize, atât plăcute, cât și neplacute. Veți face față cu toate, principalul lucru – nu disperați.

Cifra 4. Vei fi fericit și vei realiza în sfârșit că viața ta nu depinde de ceilalți.

Cifra 5. Viața ta este în mâinile tale. Acesta este devizul dvs. pentru 2020.

Cifra 6. Nimeni nu are dreptul să te conducă. O astfel de promisiune de numere pentru tine pentru 2020. Deveniți în sfârșit un individ.

Cifra 7. Ai uitat complet de familie. Ar trebui să mergi să le vizitezi și să stabilești relații, deoarece într-un moment dificil nimeni nu va susține, cu excepția rudelor tale. Iar 2020 vă promite destul de multe.

Cifra 8. Adună-ți gândurile. 2020 a pus pentru tine un an confortabil. Trebuie doar să nu fiți leneși.

Cifra 9. Totul va fi așa cum trebuie. Ești câștigător și 2020 te sprijină pe deplin.