DRAGOSTEA NU POATE TRĂI FĂRĂ CREDINȚĂ

Din vremuri srtavechi, cei care au urmat calea vieții cu credință fermă au fost considerați fericiți. Te poți baza pe astfel de oameni, totul este în regulă cu ei, este ușor lângă ei, alți oameni sunt atrași de ei. Chiar și în perioadele cele mai dificile, oamenii tind să spere la ce e mai bine.

În sufletul omului Credința este vecină cu Iubirea. Există o relație foarte strînsă, de bună vecinătate, între Credință și Iubire. Dacă crezi în ceva sau cineva, ajungi să și iubești acel ceva sau pe acel cineva.

O persoană nu poate trăi fără credință și speranță în suflet, precum și iubire în inimă.

Credința trăiește în sufletul oricărei persoane: credința în viitor, credința în bine, credința în Dumnezeu, credința în puterea cuiva. Este important să-ți apreciezi și să-ți respecți rudele, să arăți înțelepciune în raport cu cei dragi și să spui mai des cuvinte de susținere, dragoste, speranță și credință în ceea ce este mai bun pentru ei.

„Pentru fiecare persoană, fericirea familiei este baza fericirii personale, iar credința, speranța, dragostea și înțelepciunea ajută la depășirea oricăror greutăți și la obținerea păcii și a armoniei în familie”.

Speranța ne ține pasul înainte. Nici un individ nu își poate imagina viața fără speranță. Speranța ne face să facem față provocărilor imposibile. Speranța este speranța că vom obține ceea ce dorim. Speranța este un dar special din partea lui Dumnezeu, dat de harul Său pentru a combate monotonia zilnică și circumstanțele dificile.

Nu am putea trăi viața fără credință sau speranță: fără credință, nu-l putem cunoaște pe Dumnezeul iubirii; fără speranță nu am fi rămas în credința noastră până când nu l-am întâlni față în față. Dar, în ciuda importanței credinței și speranței, dragostea este și mai importantă.

Soții trebuie sa aiba timp pentru toate; relaxare activa, întâlniri cu prietenii, mici surprize neasteptate. Si nu in ultimul rand sa fie intodeauna alaturi de copii și nepoți.