Ce spune luna nașterii, despre tine

Știai că luna nașterii tale ascunde extrem de multe trăsături definitorii pentru tine și pentru personalitatea ta? Ei bine, astrologii susțin că momentul în care ai venit pe lume nu este deloc întâmplător.

Îți poți descifra personalitatea nu numai prin semnul zodiacal,ci si prin luna nașterii.

Ianuarie – ești un lider capabil să iei decizii complexe, dar corecte.

Februarie – ești o persoană creativă, si te straduiesti sa faci lumea din jurul tau mai frumoasa.

Martie –Ai o personalitate atractivă pe care mulți o îndrăgesc.

Aprilie – ai un cadou înnăscut pentru diplomație, îți faci prieteni cu ușurință. Preocupat și detaliat. Loial. Lucrezi mai bine singur. Foarte îndrăzneț. Sensibil. Atitudine pozitivă. Gândire generoasă. Memorie bună.

Mai – suferiți de schimbări de dispoziție, totuși duceți o viață socială activă. Ești o femeie care adoră să călătorească și să învețe lucruri noi.

Iunie – înțelegeți ce se întâmplă, analizați în timp real și puteți prezice evenimente. Prietenii se pot baza pe tine, nu va vor trăda niciodată. Ești o persoană de înaltă calitate cu care se poate flirta și mai mult decât sigur ai un partener foarte atrăgător.

Iulie – ești o persoană emoțională care devine ușor atașată de oameni. Ai un spirit înnăscut, în timp ce cauți pace.

August – ești o femeie practică, cu o minte analitică. Treci prin viață, ghidat de principiile și disciplina ta.

Septembrie – sunteți un partener de încredere, cu o natură blândă.

Octombrie – ești fan al echilibrului, încerci să găsești echilibru în orice, oameni, muncă sunt părți egale din viața. Îți plac oamenii care te iubesc. Îți place să iei lucrurile în mâinile tale. Minți, dar nu te prefaci cu nimic.

Noiembrie – îți menții individualitatea și nu accepți presiunea.

Decembrie – această lună indică direct faptul că ești cea mai bună persoană posibilă. Mai bună decât toate celelalte din restul lunilor! Loial și liberal. Patriotic. Competitiv în tot. Activ în jocuri și intercomunicații. Grăbit și nerăbdător. Amuzant. Vrei ceea ce este mai bun.