Nu te deprima si nu te descuraja. Dumnezeu este cu tine

Nu te deprima si nu te descuraja. Dumnezeu știe exact ce simți! Scopul Său este de a umple pământul cu iubirea Sa imensa. El ne furnizează răbdare, perseverenta pentru ca doar asa putem sta fermi pana va veni sfârșitul acestui sistem. Prin urmare, sa nu uitam niciodată sa facem ce este bun și plăcut lui Dumnezeu.

Nu te descuraja!

Descurajarea este o stare pe care fiecare o experimentăm şi o trăim cel puţin odată în viaţă. Este acea stare în care experimentăm absenţa curajului, diminuarea entuziasmului, trăirea fără speranţă, deprimarea şi demoralizarea. Nu este o stare deloc plăcută şi nici confortabilă. Din păcate prea puţin dăm importanţă unei asemenea stări. Şi de multe ori nu prea ştim să identificăm simptomele unei asemena trăiri.Dumnezeu

Când eşti descurajat îţi perzi răbdarea. Nu mai poţi şi nu mai ştii să aştepţi rezolvarea acelei probleme. Vrei soluţii imediate. Arunci vorbe grele la adresa unora şi a altora şi chiar te trezeşti vorbind împotriva lui Dumnezeu.

Când eşti descurajat ţi se înmoaie inima.Şi dintr-o dată îţi piere cheful de a mai face ceva. Ai impresia că nu mai are nici un rost să te zbaţi pentru că oricum totul e în zadar. Întrega ta fiinţă este moale, incapabilă să mai ia o decizie clară şi coerentă.

Nu te deprima si nu te descuraja!

Nu renunța atunci când nu ai succes de prima dată. Continuă să te rogi. Continuă să cauți pe Dumnezeu. El îți va răspunde la rugăciune în modul și la momentul cel mai potrivit pentru tine. Nu te descuraja și nu înceta să te rogi.

Dã-ţi toate silinţele; nu te descuraja; deşi sarcina ta e grea şi lungã, Dumnezeu este întotdeauna lângã tine ca sã te ajute; El poate sã îl facã pe cel slab puternic.

Poți tu să ai încrederea că nimic nu se poate întâmpla la care tu și cu El să nu-i poți face față? Fii curajos și nu te da bătut! El este mereu lângă tine, chiar și atunci când nu crezi asta! Deci, nu descuraja!