Oamenii cu suflete frumoase primesc multe greutăţi de la viaţă

Da, oamenii cu suflete frumoase primesc multe greutăţi de la viaţă.  Aceste greutăţi îi ajută să fie oameni şi mai frumoşi. Ei nu se lasă descurajaţi de nimic şi nu renunţă, devin mai puternici… Oamenii cu suflete frumoase se încăpăţânează adesea să lupte cu viaţa şi, de cele mai multe ori, ei chiar reuşesc şi primesc ce îşi doresc.

Deschide-ți inima fragilă și nu te mai teme de nimic. Oferă-ți șansa de a te vindeca de toată durerea și de suferința pe care le-ai simțit. Deschide-ți inima și vei vedea cât de frumoasă este această viață.

Găsește acea iubire de care ai nevoie în interiorul sufletului tău. Pentru că există și este cea mai pură și cea mai frumoasă formă de iubire.

Ori de câte ori simți că nu mai poți sau te gândești că te-ai pierdut pe drumul tău… pune mâna pe inima ta. Simte-i bătăile. Gândește-te la toată dragostea care crește acolo. Gândește-te la cât de norocoasă ești pentru că, indiferent de toate obstacolele pe care le-ai întâmpinat, de toate problemele cu care te-ai confruntat, inima ta încă iubește.

Ştii, viaţa nu e nimic altceva decât o călătorie care îţi oferă şi bune, dar şi rele. E o călătorie în care contează fiecare pas. Nu destinaţia, contează ce laşi în urma ta în timp ce te îndrepţi spre lucrurile sau oamenii pe care ţi-i doreşti.

Anumitor oameni viaţa le oferă multe greutăţi, mult mai multe decât ar merita pentru că, din păcate, de lucruri mai puţin frumoase au parte adesea oamenii cu cele mai frumoase suflete, cei mai frumoşi oameni.

Probabil nu au făcut ceva doar că… Viaţa îi pune la încercare pe cei mai puternici dintre noi. Ne lasă pe suflet greutăţile pe care le putem duce, ne oferă lecţii grele, lecţii pe care unii nu le vor învăţa niciodată pentru că nu sunt în stare să poarte povara întâmplărilor care le aduc după sine.