Iubirea reală emană din Cunoaștere

În întreaga lume, iubirea reală este ținută la cel mai înalt loc de cinste, ca un vârf al experienței umane. Se cântă despre iubire în cântece, se scrie despre ea în poezii. Este exaltată masiv în literatură. Este vehiculată în conversație normală.

Oamenii pretind că sunt îndrăgostiți, că iubirea e maximul, că tot ce-ți trebuie pe pământ este iubire și totul va merge bine. Dar foarte puțini oameni înțeleg ce este iubirea cu adevărat. Și foarte puțini oameni au experimentat iubirea la un nivel mai adânc – dincolo de fascinație, dincolo de pasiune înflăcărată și de atașament. Puțini oameni au simțit puterea și curgerea reală a iubirii..

Atunci când eşti plin de iubire, ceilalţi oameni îţi ies în întâmpinare. Ei îţi oferă ce îţi doreşti, chiar dacă nu înţeleg întotdeauna de ce fac acest lucru. Cert este că simt ceva special fată de tine şi doresc să te ajute să obţii ceea ce vrei. Forţa care îi determină să se comporte astfel este iubirea.

Iubirea este răspunsul la orice întrebare.Ea vindecă, transformă, rezolvă problemele şi poale repara orice. Iubirea înseamnă putere şi tărie de caracter. Iubirea este soluţia la toate problemele. Dacă vei, învăţa să te iubeşii pe tine însuţi, întreaga lume îţi va aparţine, căci vei trăi pe cel mai înalt nivel al energiei.

Iubirea reală emană din Cunoaștere

Cunoașterea te va duce undeva unde nu ai putea să te duci singur. Cunoașterea te va duce dincolo de fricile tale și de preferințele tale pentru că toate preferințele sunt bazate pe frică – frica de a nu avea, frica de a greși, frica de a pierde, frica de moarte.

Dacă vei învăţa să te iubeşti pe tine însuţi, vei putea avea orice îţi doreşti de la viaţă. Inclusiv lucrurile care la ora actuala ţi se par imposibil de obţinut. Întreaga lume îţi va ieşi în întâmpinare, făcând ceea ce îti doreşti. Oamenii, te vor ajuta. Banii îţi vor bate la uşă. Sănătatea te va bate pe umăr. Succesul îţi va ieşi în cale. Atunci când te iubeşti pe tine însuţi, totul funcţionează perfect în viaţa ta.

Pentru a căpăta acces la Cunoaștere și pentru a face Pașii către Cunoaștere, este necesară o abordare foarte concentrată. Această abordare trebuie să fie oferită de Dumnezeu pentru că numai Dumnezeu știe cum îți poți reconecta gândirea la cugetul mai adânc al Cunoașterii dinăuntrul tău.

Dumnezeu le trimite oamenilor ceea ce îi poate salva, nu ce vor ei. Ce vor ei nu va face decât să le perpetueze condiția și separarea și nu va face decât să îi împiedice să dobândească oportunitatea de a căpăta acces la Cunoaștere. Dumnezeu și iubirea lui Dumnezeu oferă ceea ce e necesar pentru izbăvire.