Binele aduce intodeauna bine, iar raul aduce rau

Suntem ca animalele, vrem să facem bine celor care ne fac bine, şi rău celor care ne fac rău. Ca fiinţe inteligente, ar trebui să procedăm invers. De bine au cea mai mare nevoie cei care ne fac rău, cei care sunt răi. Cei care fac rău oricui, nu numai nouă, sunt cei care au cea mai mare nevoie de bine.

Nimeni nu poate face rău altuia, fără să PLĂTEASCĂ. Binele și răul se întorc întotdeauna!

Supărarea este una din cele mai răspândite încălcări ale legilor universului, care poate determina mari neplăceri în viaţa, atât a celui pe care te superi, cât şi în propria ta viaţă.

Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem în atmosferă, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorinţe, fapte, sentimente se întorc la noi producând efecte perturbatoare în câmpul nostru energetic. De aceea nimeni nu poate face rău altuia, fără să plătească.

Oricând aveţi gânduri negative despre o persoană, să vă rugaţi în permanenţă pentru sănătatea ei. Când ne gândim la cineva, se creează instantaneu o punte energetică între noi şi omul la care ne gândim. De aceea, orice gând rău reprezintă un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel ne atacăm şi ne omorâm unul pe altul în mod inconştient, de multe ori fără să ne dăm seama de acest lucru.

Dacă faceţi bine şi primi răul,inseamnă ca există incă niste oameni pe pământ care profită si abuzează de bunătatea voastră.
Trebuie să aveţi, insă răbdare, trebuie să continuaţi, deoarece mai devreme sau ai tarziu,ei vor fi pedepsiţi, ei vor fi opriţi de unii mai puternici si mai violenţi decat ei.

Întotdeauna se făgăduieşte şi se aşteaptă răsplata faptelor bune în viitor, în veşnicie. Ea, răsplata, chiar este în veşnicie, în prezent, în clipa din afara timpului.

Dacă înțelegi însă că viața pe care o trăiești este iubirea însăși. Și dacă înțelegi că viața este lipsită de bine sau rău și ea este în totalitate creația ta, te predispui instant la împlinire și pace.