Drumul tău e cel pe care poți păși cu încredere. Ai nevoie de curaj

Dacă mergi pe un drum și simți că nu e drumul tău, schimbă direcția în care mergi..Altfel, îți poți crea multe probleme..de sănătate, atât fizice, cât și psihice. Apoi apar probleme și în viața socială. Te îndepărtezi de prieteni sau ei se îndepărtează de tine. Cert e un lucru.Tu nu ești bine cu tine.

Simți că nu e drumul tău, schimbă direcția

După un timp, vei alerga să-ți rezolvi toate problemele cu care te confrunți. Căci te vei uita într-o zi în oglindă și te vei-ntreba cine ești. Tu nu mai ești cel care zâmbea, care făcea glume, care râdea în hohote, care dansa cântecul vieții..Acum stropii de ploaie s-ar putea confunda cu lacrimile de pe obrajii tăi. Sau din colțul ochiului. La un moment dat se vor confunda, căci vei da pe dinafară tumultul din suflet.

A-ţi găsi propria cale nu e un lucru uşor pentru că necesită o perioadă de căutări exterioare dar, în special, interioare. Mulţi dintre noi nu ştiu nici măcar ce înseamnă să îţi găseşti propriul drum în viaţă. Acest lucru diferă, evident, de la o persoană la alta, dar în principal înseamnă să fii mulţumit, fericit, realizat, integrat, împlinit şi în echilibru cu tine însuţi, cu cei din jur şi cu natura. Sunt doar câteva aspecte care definesc drumul în viaţă al fiecăruia dintre noi.

Fiecare dintre noi îşi va găsi calea în funcţie de cantitatea de energie acumulată în interior. Această energie se acumulează prin cunoaştere, prin experienţa de a face anumite lucruri şi prin pasiune.

Sunt multe persoane care nu fac nimic pentru a-şi descoperi abilităţile şi atunci sunt departe de a-şi găsi propria cale. Tocmai de aceea este recomandat să te asculţi mereu pe tine însuţi.

Să îţi asculţi propriile gânduri şi să identifici care sunt gândurile tale şi care nu.

Drumul tău e cel pe care poți păși cu încredere. Ai nevoie de curaj și determinare