Lasa-ti totul sa decurga conform planului divin

Am ajuns la concluzia ca suntem atat de limitati si suntem tot timpul intr-un “santier de constructie”. Toata viata nu facem altceva decat sa invatam si sa experimentam.Lasa-ti totul sa decurga conform planului divin.

Oare incetam vreodata? Oare e atat de greu sa fim pur si simplu?

Da, actiunea este necesara, decizia e necesara. Insa conteaza de pe ce vibratie vine. Daca in viata vrei sa ai parte de iubire sau de un job care sa te implineasca spunem ca trebuie sa facem ceva pentru asta. Ok. Nu zic ca nu trebuie sa faci dar ceea ce ii ceri universului nu este sa iti aduca acel job sau acea iubire ci ii spui: adu-mi in cale ce am de facut.. si da.. vei avea atunci treaba.. vei avea atunci ce sa faci pentru ca asta e ceea ce ai cerut.

Ma repet nu inseamna ca nu ai ceva de facut insa uneori nu trebuie sa faci nimic. Pentru ca spre exemplu iubirea ti-ar bate la usa.. dar tu esti prea ocupat(a) cu ce ai DE FACUT ca sa ii deschizi usa!! E nevoie de detasare si sa lasi lucrurile in pace, sa lasi viata sa isi ia cursul normal, sa te abandonezi.

Lasa-ti totul sa decurga conform planului divin

Dar intr-o societate in care suntem contra timp.. si chiar blamati ca nu facem destul.. intram pe pilot automat. Asadar daca ne punem pe vibratia: sunt ok exact asa cum sunt, las (si spun ceea ce imi doresc) sa intre in viata mea, vei avea surprize. Garantat! 🙂

Lasa-ti totul sa decurga conform planului divin! Aveti incredere pentru ca ceea ce e menit sa se intample, oricum se va intampla oricat de ocupati o sa fiti! Veti fi “scosi” din priza daca nu intelegeti sau se va lua semnul de “santier in constructie”. :)) De tine depinde doar CAND se va intampla, ACUM.. sau “cand te trezesti”.

Pentru ca eu m-am trezit iti fac si tie un apel la trezire.