Un om special nu îl recunoști după chip, ci după suflet

Sunt mai multe moduri în care putem spune Te iubesc. Îmbracă-te bine, e frig! Sau Ai grijă de tine! Exprimă același lucru. Trebuie doar să citim printre rânduri! Oamenii frumoși nu sunt întotdeauna buni, dar oamenii buni sunt întotdeauna frumoși.Un om special nu îl recunoști după chip, ci după suflet.

Oricât de matur şi de puternic ar fi un om, el păstrează mereu copilul din el şi are nevoie să se simtă al cuiva, să se simtă protejat, alintat, admirat, încurajat şi iubit.
-Spune-mi, tu ce vezi? Un chip, un zâmbet sau un suflet? Privește-mi sufletul, acolo vei găsi rădăcinile existenței mele, de acolo mă nasc. Nu am eleganță și nici culorile fluturilor… dar am sete de lumină și căldură… Sunt în căutarea emoțiilor ce strălucesc în întunericul lumii ce mă înconjoară.

Nu am frumusețe, nu am nici un farmec sau magie, dar am iubire, lumină, pasiune pe care vreau să o dăruiesc! Nu uita că în timp, pielea face riduri, părul devine alb, zilele se transformă în ani. Dar ceea ce este important nu se schimbă! Puterea ta de convingere nu are vârstă, SUFLETUL este cel ce îți dă puterea!

În spatele oricărei linii de soșire, este și o linie de plecare. Cât timp ești în viață, simte că trăiești! Dacă îți lipsește ceea ce făceai o dată, mai fă încă o dată! Insistă chiar dacă toți se așteaptă să te lași. Fă în așa fel încât, în loc să te compătimească cineva, mai bine să te respecte.

Un om special nu îl recunoști după chip, ci după suflet.

Un zâmbet îți poate alunga tristețea! O îmbrățișare îți poate da curaj! O rază poate alunga umbrele! Iubirea îți dă aripi să zbori!
Cele mai frumoase lucruri în lume nu se pot vedea sau atinge. Ele se simt în adâncul inimii. De cele mai multe ori o vorbă de încurajare, o îmbrățisare și un zâmbet cald pot ajuta pe cei de lângă noi mai mult de cât ne putem gândi…
Cel mai frumos cadou este Atenția. Iar cea mai grea pedeapsă este Uitarea… Curajul nu e atunci când ai puterea de a merge mai departe, curajul este atunci când mergi mai departe deși nu ai putere.

Când îți vine să plângi, adu-ți aminte de clipele în care zâmbeai. Când simți că vrei să mori, gândește-te că alții ar da orice să trăiască. O data de vei sta pe gânduri, să te întrebi de ce trăiești, un glas soptind îți va răspunde, să lupți, să speri și să iubești! Nimeni nu înțelege mai bine decât tine, dar dacă cineva încearcă să o facă… este pt că te iubește! Nu contează cât de mult dăruim, ci câtă iubire punem în dăruire! Persoana care râde mereu, care pare fericită, de multe ori adoarme plângând! Sunt locuri… sunt zile… sunt sentimente… sunt date în calendar… dar mai ales, sunt persoane care nu se uită niciodată… Ca să ajungi la fericire nu îți trebuie hartă, îți trebuie suflet.