Unii au totul și nu dăruiesc nimic, alții au puțin și încearcă să ofere totul

Plantează un cuvânt de iubire în inima unui om, hrănește-l cu un zâmbet și cu multă iubire și privește ce se întâmplă! Nu judeca persoanele după cum arată. Unii au totul și nu dăruiesc nimic, alții au puțin și încearcă să ofere totul!

Mulți au frumusețea fizică, dar puțini sunt cei care știu că frumusețea adevărată vine din interior. Întotdeauna am considerat că avem nevoie de un pansament sufletesc, chiar dacă acesta vine din partea unor oameni pe care nu îi cunoaștem.

Sunt cuvinte care spuse atunci când trebuie sunt un adevărat balsam pentru suflet. Amintește-ți că te-ai născut ca să trăiești. Nu trăi fiindcă te-ai născut.
Dacă Dumnezeu te face să treci prin lucruri grele, este pt că El vrea să înveți ceva din greul ăla.

Uneori, o îmbrățișare este singurul lucru de care avem nevoie. Faptul că îi avem pe cei dragi în gând, în suflet și că Dumnezeu nu ne părăsește niciodată ne motivează să mergem mai departe în fiecare zi și să luptăm.

Unii au totul și nu dăruiesc nimic, alții au puțin și încearcă să ofere totul

Cea mai mare fericire este să fii iubit, să fii înțeles. Dacă n-ar fi iubirea, m-aș teme de viață. Viața este un amestec de răsărit și ploaie, fulgere și zâmbete, placere și durere. Dar amintește-ți că niciodată nu a fost un nor prin care soarele nu a putut să pătrundă. Dacă vreodată te întrebi de ce Dumnezeu te face să treci prin lucruri grele, este pt că El știe că vei reusi!!!

Cele cunoscute sufletului rămân adesea necunoscute omului. Suntem cu mult mai mult decât putem să gândim. Omul care merge ignorând sufletul este asemeni unui orb care rătăcește prin întuneric purtând o torță stinsă. Timpul pe care nu-l petrecem iubind este un timp pierdut.

Diferența dintre școală și viață? La școală ți se dă o lecție, apoi un test. În viață, ți se dă un test care te învață o lecție. Nu căuta răspunsuri împosibile. Mai bine schimbă întrebările. Pentru că adevărata frumusețe se află în interiorul tău. Nu pretinde multe de la viață, pt că din lucrurile cele mai mici avem amintirile cele mai frumoase! Fruntea sus, curaj mult și zâmbetul pe buze.

Să nu uiți niciodată cine ești, să nu lași oamenii să te transforme. Trăiește frumos, caută să însemni ceva bun în viața oamenilor, retrage-te atunci când simți că nu mai aparții unui loc sau unui suflet li ia-o de la început, ori de câte ori va trebui.Sărac nu e cel care nu are bani, sărac este cel care nu are sufletl. Îmbrățișările sunt un foarte bun medicament. Ele transferă energie, înviorându-l emotional pe cel îmbrățișat. Îmbrățișările sunt o formă de comunicare pt că au puterea să spună lucruri pt care nu există cuvinte.