Cum treci de la o gandire negativa la una pozitiva

Uneori experiențele noastre de viață pot să ne determine să pierdem din vedere lucrurile care contează cu adevărat pentru noi. Dobândim o impresie proastă despre propria noastră persoană atunci când ne dorim anumite lucruri, dar nu acționăm ca să le obținem.Cum treci de la o gandire negativa la una pozitiva?

Pentru a avea o viaţă fericită, trebuie să ne fie foarte clar faptul că trebuie să începem prin a ne schimba modul de a privi lucrurile. Dacă gândim şi vorbim într-o manieră negativă, inevitabil atragem lucrurile şi situaţiile negative.

În consecinţă, pentru a avea parte de abundenţă pe toate planurile, trebuie să credem şi să repetăm mental şi verbal în fiecare zi. Eşti tu cel care decide ceea ce vei primi, conform specialiştilor citaţi de publicaţia eddenya.com. Dacă îţi vei spune că ai deja parte de dragoste, chiar dacă eşti celibatar, atitudinea ţi se va transforma într-una pozitivă şi astfel vei atrage dragostea. Dacă îţi vei repeta că nu ai nevoie de nimic, vei sfârşi prin a atrage abundenţa materială.

Doar cu o gandire pozitiva vom reusi.

Suferința ne modelează și ne maturizează. De exemplu, am renunțat la prejudecăți și empatizez cu oamenii mai ușor. Atunci când văd un om cu un comportament violent sau o persoană prea tăcută și prea tristă, îmi spun că au avut o experiență de viață grea. Nu îmi place violența, dar încerc să înțeleg omul din spatele comportamentului.

Un alt mod prin care am încetat să am o gândire negativă a fost să renunț la fricile pe care le aveam. Pentru a reuși acest lucru, am început sa fac din nou lucrurile care îmi plac, pentru a mă redescoperi și a avea iar încredere în mine. M-am înscris din nou la facultate, la un profil total diferit față de ceea ce studiasem înainte. Chiar dacă nu am avut timpul necesar să o continui, a fost o experiență care m-a ajutat să-mi dau seama că încă am pasiuni, că încă există lucruri pe care pot să le aleg pentru a fi fericită.

Cum treci de la o gandire negativa la una pozitiva

Această conștientizare mi-a redat din nou încrederea în mine, m-a ajutat să ies din starea confuză în care mă aflam. Nu mă mai simțeam ”legată” de un loc de muncă, știam că e doar alegerea mea dacă plec sau rămân la locul actual de muncă. Sintagma ”Frica de a renunța la” a devenit în mintea mea și în acțiunile mele”e alegerea mea.”

3 paşi simpli pentru a scăpa de energia negativă

Pentru ca energia negativă să dispară din viaţa noastră, trebuie să adoptăm următorul proces în trei etape:
Acţionează! Dalaï Lama, părintele spiritual al budismului tibetan, afirma: «Cu cât te vei gândi mai mult că totul este din vina altora, cu atât vei suferi mai mult. Când vei realiza că tu dai naştere la tot, te vei putea îndrepta spre pace şi spre bucurie. ».

Incearca sa ai o gandire pozitiva

Depăşeşte condiţiile impuse de trecut, gândeşte intuitiv, cu sufletul, în locul «realităţii» ! Creează-ţi propria realitate, o realitate nouă, dorită de imaginaţia ta şi manifest-o în lumea exterioară. Fă loc visului şi închide ochii în fiecare zi timp de zece minute pentru a medita şi pentru a-ţi imagina scene care concretizează în spiritul tău situaţiile în care vrei să te afli.

Înlocuieşte gândurile negative cu gânduri pozitive. Când vorbeşti sau gândeşti într-un mod negativ, trebuie să îţi schimbi imediat discursul intern şi verbal:

În loc să te gândeşti la :

Frica de a nu putea face un anumit lucru
Teama că acest lucru nu merge
Teama ca acel lucru este imposibil
Teama ca acest lucru să nu fie pentru mine
Teama că sunt întotdeauna ghinionist
Frica de a nu câştiga niciodată
Teama că celălalt progresează şi eu nu
Teama că îmi este infidel

Gândeşte-te la:

Certitudinea că voi reuşi
Certitudinea că acel lucru merge
Certitudinea că acel lucru este posibil
Certitudinea că acel lucru este făcut pentru mine
Certitudinea că sunt întotdeauna norocos
Certitudinea că întotdeauna câştig
Certitudinea că progresez şi eu la fel ca celălalt, dacă nu chiar mai bine
Certitudinea că îmi este mereu fidel