Acasă Frumusețe Vin vremuri ale dragostei, doamnelor, domnilor!

Vin vremuri ale dragostei, doamnelor, domnilor!

Vin vremuri ale dragostei, doamnelor, domnilor! Vom umbla cu buzunarele goale si cu inimile doldora de fericire, imbracati in hainele vechi, dar instelati de iubirile noi, care ne vor tine o viata. E timp de criza, si e timp de dragoste. Goleasca-se conturile, umple-se inimile¦ E vremea sa spunem, cinic, faustian si absurd: criza, ramai, esti atat de frumoasa!

Vin vremuri ale dragostei…

Primim mereu avertismente financiare, cum ca ar veni peste noi vremuri grele, in care vom fi nevoiti sa renuntam la bucuriile platite cu cardul. Jurnalele de stiri ne-avertizeaza ca vom trai saraci si vom descaleca din pufosenia apucaturilor de lux abia capatate. Si-n vreme ce altii se zgaltaie de ingrijorare, in timp ce insami eu scot, zambind, la mezat tot ce-am agonisit intr-o viata de truda si sudoare a fruntii, ma bucur naiv si traduc stirile pre limba mea si pe masura gandului meu insetat de iubire.

Am trecut prin furtuni de sentimente. M-am îndoit de mine, de noi. Mi-a fost frică dar m-am ridicat în picioare. Când nu mai am soluții mă întorc la iubire.

Indiferent in ce stadiu al relatiei v-a prins Coronavirus – flirt casual, locuit impreuna, logodna etc. – lucrurile ar putea lua o intorsatura neplacuta daca nu va amintiti constant ca trebuie sa luptati unul pentru celalalt. Cu totii suntem mai stresati in aceasta perioada – salariile au scazut, joburile ne sunt puse in pericol, suntem departe de familie, iar sentimentul incertitudinii ne macina in fiecare secunda din zi.

Vin vremuri ale dragostei…

Trebuie să avem grijă unul de celălalt, să ne ajutăm reciproc să depășim acest moment. Pentru că există ceva mai contagios decât acest virus, și anume dragostea și compasiunea.

Ne aflăm la o răscruce de drumuri: Va reuși acest virus să ne împartă pentru totdeauna în bogați și săraci? În cei care au și cei care n-au? Sau vom rămâne un bloc puternic, un actor demn de luat în seamă pe scena lumii? Oare nu s-ar putea să ieșim din această situație dificilă chiar mai puternici și mai buni?