In numerologie, data nasterii cu multe zerouri descifreaza sansa ta

Numerologia este cea mai usoara dintre stiintele oculte, usor de inteles si de utilizat. Pentru a afla totul despre o persoana, sunt necesare numai data nasterii si numele complet. Prin numerologie veti putea descifra toate secretele ascunse in numere si veti afla ce ii rezerva viitorul persoanei respective.

În numerologie, zero este unul dintre cele mai bune numere: acestea sunt oportunități noi, aceasta este descoperirea spațiului, este întotdeauna ceva nou și numai tu poți decide cum completezi acest zero fericit.

Ei spun că universul nu vede zerouri. Aceasta pentru că ea însăși este zero. Acest Zero este chintesența tuturor numerelor; mai mult, el cuprinde în sine materia tuturor lucrurilor și a tuturor clipelor, spațiul și timpul însuși. Este abstract și fără formă.

Cifra 0 reprezintă principiul unic, Dumnezeu în formă pură, nemanifestată, energia potențială din care se poate crea absolut orice.

Dacă matricea numerologică a unei persoane nu are zero, atunci uneori poate fi nevoie de mult efort pentru armonizarea acesteia, pentru „schimbarea” numerelor pentru a face o „reconstrucție” a personalității. O persoană se va scălda în slăbiciunile sale, le va căuta, va analiza și va reface. Este mult mai ușor să „faceți de la zero decât să refaceti”. Construiești unul nou, te completezi cu ceea ce îți lipsește.

Dacă data nașterii dvs. are multe zerouri (de exemplu, 04/02/2001), atunci o mare întreagă de posibilități se deschide înaintea voastră. Îți va fi mult mai ușor să obții orice calitate lipsă decât pentru cineva care nu are zerouri: el trebuie să remodeleze unul în altul.

Dacă 0 se repetă în data nașterii tale, el semnifică un potențial uriaș, energie, regenerare, începuturi și șanse mari. 0 îți amintește că ceea ce pleacă se poate întoarce, astfel că trebuie să fii deosebit de atentă la consecințele pe care le au deciziile tale majore.